Over ons

Over Immo Bongaerts

Immo Bongaerts staat voor een persoonlijke en directe service met het oog op een duurzame klantenrelatie. Een perfecte match voor een snelle verkoop. Wij zullen altijd correct en doordacht advies geven, eerlijkheid duurt immers het langst. Vastgoedbemiddeling is voor ons pas geslaagd als de verkoper én de koper tevreden zijn!

Bij Immo Bongaerts zie je Rik of Mario van het eerste contact tot het uiteindelijke beschrijf bij de notaris, persoonlijker wordt het niet. Eén aanspreekpunt en één gezicht. Je kan met vragen altijd bij hen terecht, hun gsm staat nooit op stil. Hun energieke ambitie zorgt ervoor dat ze tot het uiterste gaan om een verkoop tot een goed einde te brengen.

Over de adminstratieve rompslomp die bij een verkoop komt kijken, hoeft u zich geen zorgen te maken. Rik en Mario nemen alle details volledig voor hun rekening. 

 

Koffie?

Liever een cappuccino of een straffe espresso? Veel suiker of net niet? Een kopje koffie staat altijd klaar bij Immo Bongaerts in Oudsbergen! Kom snel langs voor een gezellig, pittig en warm gesprek.