U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3660 Opglabbeek

Omschrijving

Prachtige ruim gerenoveerde woning.

Deze prachtige woning in Opglabbeek is een zeer ruim huis dat in 2021-2022 volledig gerenoveerd is. Met een perceeloppervlakte van 6 are en een bewoonbare oppervlakte van 198 vierkante meter biedt deze woning voldoende ruimte voor een gezin.

De woning beschikt over een ruime tuin waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen en volwassenen kunnen genieten van de zon. Daarnaast is er ook een garage aanwezig, waardoor er voldoende parkeergelegenheid is voor het hele gezin. Er is ook een zeer ruime kelder.

Binnenin de woning zijn er 3 slaapkamers (1voorzien van dressing). De gerenoveerde woning is voorzien van alle moderne gemakken en is dus instapklaar.
De electriciteit is ook CONFORM.

De EPC-waarde van deze woning bedraagt 250, wat resulteert in een energielabel C. Dit betekent dat de woning redelijk energiezuinig is en dus ook nog eens goed is voor het milieu. De woning beschikt over een installatie zonnepanelen en alle ruimte werden voorzien van isolatie. Op de benedenverdieping is er ook airco voorzien, en is er tevens overal vloerverwarming.

Kortom, deze woning in Opglabbeek is een ideale gezinswoning die van alle gemakken is voorzien. Met een ruime tuin, een garage en 3 slaapkamers is er voldoende ruimte voor het hele gezin. Bovendien is de woning in 2022 gerenoveerd, waardoor het een modern en comfortabel thuis is.

Meer info bel Mario 0479/895459


Niet gevonden wat je zocht?

Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu Immo Bongaerts