U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3660 Opglabbeek

Omschrijving

Gerenoveerde woning met tuin, garage en 3 slaapkamers in Opglabbeek - Perceeloppervlakte 684.00 - Bewoonbare oppervlakte 160.00 - Zuidoostelijke tuinoriëntatie

Deze prachtige woning in Opglabbeek biedt een standaard en comfortabel leven voor het hele gezin. De woning is onlangs gerenoveerd in 2023 en straalt moderniteit en stijl uit.

Bij het betreden van de woning valt meteen de ruime en lichte woonkamer op. Met een bewoonbare oppervlakte van 160m² is er voldoende ruimte om te ontspannen en te genieten van het gezinsleven. De grote ramen laten veel natuurlijk licht binnen en bieden een prachtig uitzicht op de goed onderhouden tuin.

De tuin, dat beschikt over een prachtig verwarmt zwembad is gelegen op het zuidoosten, is een ideale plek om te ontspannen en te genieten van de zon. Met voldoende ruimte voor tuinmeubilair en een barbecue, de verschillende terrassen is het de perfecte plek om vrienden en familie uit te nodigen voor gezellige bijeenkomsten.

De woning beschikt over drie ruime slaapkamers, wat ideaal is voor een gezin met kinderen. Elke slaapkamer is voorzien van grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht en een rustgevend uitzicht op de tuin.

Naast de mooie tuin beschikt de woning ook over een garage, waardoor er voldoende parkeergelegenheid is voor het hele gezin. De garage biedt ook extra opslagruimte voor fietsen, gereedschap en andere benodigdheden.

De woning is gelegen op een perceeloppervlakte van 684m² waardoor er voldoende ruimte is voor kinderen om te spelen en te genieten van de buitenlucht. De buurt is rustig en kindvriendelijk, waardoor het een ideale locatie is voor gezinnen.

Kortom, deze gerenoveerde woning in Opglabbeek biedt alles wat een gezin nodig heeft. Met een prachtige tuin, garage, drie slaapkamers en een gunstige ligging, is het de ideale plek om een comfortabel en gelukkig leven te leiden.(WIJ VRAGEN EEN BOD VANAF €399.000)

PLUSPUNTEN:

* Zeer goede epc-score B (alles geïsoleerd)
* Tal van renovaties recent
* Zonnepanelen met batterij
* Zalige tuin met zwembad
* Recente keuken
* Recente badkamer
* Overal inbouwkasten
* Airco

Kortom teveel om op te noemen, deze woning is zeker een bezoekje waard, bel Mario 0479/895459.


Niet gevonden wat je zocht?

Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu Immo Bongaerts