U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3680 Neeroeteren

Omschrijving

Ruime instapklare woning in het centrum van Neeroeteren met tuin, garage en 3 slaapkamers.

Deze prachtige woning is gelegen in het centrum van Neeroeteren en is perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar een ruime en comfortabele woning. Het huis is gebouwd in 2001 en heeft een perceeloppervlakte van 368m2 en een bewoonbare oppervlakte van 205m2. De woning beschikt over een ruime tuin met een zuidwestelijke oriëntatie, wat betekent dat u de hele dag kunt genieten van de zon.

De woning is voorzien van een prachtige leefruimte en open keuken. Verder is er nog een mooie leefveranda. De woning is deels onderkelderd en werd recent voorzien van een nieuw gasketel.
De woning is voorzien van airco in de veranda en er zijn ook zonnepanelen, en de elektriciteit is CONFORM.

Daarnaast heeft de woning een garage, waardoor u altijd verzekerd bent van een veilige plek voor uw auto. Binnenin de woning vindt u 3 ruime slaapkamers, wat perfect is voor een gezin. Daarnaast is er ook 1 badkamer aanwezig, voorzien van alle nodige faciliteiten.(Tevens is er nog een zolder via een trapluik)

De woning is ideaal gelegen in een rustige en groene omgeving, maar toch dichtbij alle nodige voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer. Kortom, deze woning is de perfecte plek om te genieten van het comfort van een ruime woning, een prachtige tuin en alle gemakken van het moderne leven.

Meer info bel Mario 0479/895459.


Niet gevonden wat je zocht?

Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu Immo Bongaerts