U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3630 Maasmechelen

Omschrijving

Rustig gelegen woning met tuin, garage en 3 slaapkamers.

Deze te renoveren woning in Maasmechelen is een ideale gezinswoning met een ruime tuin en garage. Het huis heeft 3 slaapkamers en is gebouwd in 1965 op een perceel van 13A26. De bewoonbare oppervlakte van de woning is 130m2.

De woning is als volgt ingedeeld: inkomhal, leefruimte met zowel zit-en eethoek. Verder is er de keuken, veranda, badkamer en 3 slaapkamers.
De inpandige garage met kleine kelder is ook een pluspunt.

Het dak en de ramen werden reeds vervangen, wat positief is met het oog op de renovatie


De woning is goed onderhouden en heeft een klassieke uitstraling. De tuin is gelegen op het noordwesten, wat betekent dat je de hele dag van de zon kunt genieten. De ruime garage biedt voldoende ruimte voor het stallen van een auto en extra opslagruimte.


De ligging van de woning is ideaal, met winkels, scholen en openbaar vervoer op korte afstand. Daarnaast zijn er ook verschillende recreatiemogelijkheden in de buurt, zoals wandel- en fietsroutes.

Kortom, deze woning in Maasmechelen is een uitstekende keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een ruime en goed onderhouden woning met een grote tuin en garage. Met zijn bouwjaar 1965 heeft de woning een karakteristieke uitstraling en biedt het alle comfort van een modern gezinshuis.

Meerinfo bel Mario 0479/895459.


Niet gevonden wat je zocht?

Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu Immo Bongaerts