U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3630 Maasmechelen

Omschrijving

Ruime woning met 5 slaapkamers, garage en zonnige tuin.

Deze zeer ruime woning is gelegen te Maasmechelen. Met zijn standaard architectuur en bouwjaar van 1959 ademt het huis karakter en geschiedenis. Gelegen op een ruim perceel van 8 are biedt deze woning voldoende ruimte en privacy voor het hele gezin.

Met maar liefst 5 slaapkamers is er genoeg ruimte voor iedereen om te genieten van een goede nachtrust. De bewoonbare oppervlakte van 200m² zorgt ervoor dat er voldoende leefruimte is voor iedereen.

De EPC-waarde van 279 en het energielabel C mede door de zonnepanelen geven aan dat deze woning energiezuinig is en dus lagere energiekosten met zich meebrengt. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee van de bewoners.

De woning beschikt over 2 garages, wat ideaal is voor mensen die behoefte hebben aan extra opslagruimte of die graag hun auto's veilig willen parkeren.

De tuin is gelegen op het zuiden, wat betekent dat je kunt genieten van de zon gedurende de hele dag. Of je nu wilt ontspannen in de zon of wilt genieten van een gezellige barbecue met vrienden en familie, deze tuin biedt de perfecte plek.

Met 2 badkamers is er genoeg ruimte voor iedereen om zich op te frissen en zich klaar te maken voor de dag. Dit is vooral handig in de ochtend wanneer iedereen tegelijkertijd klaar wil zijn.

Al met al is deze woning in Maasmechelen een ideale keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte, comfort en een energiezuinige woning of zelfs als kangoeroewoning. Met zijn karakteristieke architectuur, ruime perceeloppervlakte en vele slaapkamers en badkamers, biedt deze woning alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en gelukkig leven.

Meer info bel Mario 0479/895459.


Niet gevonden wat je zocht?

Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu Immo Bongaerts