U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3665 As

Omschrijving

Moderne tijdloze woning met vier slaapkamers in As.


Deze moderne tijdloze woning, gelegen in As, is een oase van rust, wellness en privacy. Met 4 slaapkamers, waarvan één momenteel dienst doet als dressing, biedt deze woning een perfecte balans tussen comfort en functionaliteit. De ruime leefkeuken, voorzien van een aparte berging/wasplaats, kijkt uit op de zuid georiënteerde omheinde achtertuin, waardoor u geniet van een aangename leefomgeving.

De woning beschikt over een energielabel B en wordt aangedreven door 20 zonnepanelen, wat niet alleen resulteert in lagere energiekosten, maar ook in een positieve impact op het milieu. Het smaakvolle interieur van de woning wordt overspoeld met natuurlijk licht, terwijl de gesloten voorkant zorgt voor privacy en de grote ramen aan de achterzijde een prachtig uitzicht bieden op de tuin.

Op de benedenverdieping bevindt zich een praktische leefkeuken met veel opbergruimte, grenzend aan een ruim terras met buiten eethoek, ideaal voor gezellige barbecue-avonden. De keuken is uitgerust met een ingebouwde combi stoomoven, inductievuur, koelkast en vaatwasser, aansluitend bevindt zich de berging/wasruimte. De gezellige woonkamer strekt zich uit over twee niveaus en beschikt over een moderne houtkachel, waardoor het zowel een tv-ruimte als een ontvangstruimte biedt.

De imposante hal, met een open spiltrap en lichtstraat, vormt het hart van het huis en biedt toegang tot de woonkamer, wc en leefkeuken op de benedenverdieping, evenals de kelder en bovenverdieping met slaapkamers en badkamer.

De woning staat in verbinding met de prachtige tuin, die een scala aan terrassen en een waterpartij met vissen biedt. Onder een monumentale tamme kastanje bevindt zich een wellnessruimte met jacuzzi, beschermd door een afdak, evenals een aparte ruimte met regendouche en infrarood cabine. De volledig omheinde achtertuin is ideaal voor gezinnen met kleine kinderen en/of huisdieren.

Gelegen in een rustige buurt, op loopafstand van voorzieningen zoals een bakker, gemeentehuis, postkantoor, Nationaal Park Hoge Kempen en het stationnetje van As, biedt deze woning het beste van twee werelden: rust en nabijheid tot voorzieningen. Met parkeergelegenheid voor minstens vier auto's, een dubbele garage en een carport, biedt deze woning alle comfort en ruimte die u nodig heeft.


Bijkomende troeven:

Totale grondoppervlak van bijna 25 are, waarvan momenteel slechts een kleine 10 are (⅓) als tuin wordt gebruikt, waardoor er ruimte is voor uitbreiding of het houden van kleinvee of paarden. Er is reeds een omheinde schapenweide en kippenren aanwezig.

Kleine moestuin met moestuinbakken op hoogte en een serre, evenals een kruidentuintje met bessen- en bosaardbeien struiken en fruitbomen.

Kortom, deze tijdloze moderne woning biedt de ideale thuis voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte, rust, privacy en een energiezuinige levensstijl. Met zijn vier slaapkamers, prachtige leefruimte en uitgestrekte tuin, zou dit wel eens uw droomwoning kunnen zijn.


Meer info of graag een bezoek, bel Mario 0479/895459.





Niet gevonden wat je zocht?

Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu Immo Bongaerts