U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3665 As

Omschrijving

Instapklare woning op een leuke locatie te As.

Deze instapklare woning met een garage is gelegen aan een rustige straat en beschikt over 3 slaapkamers.( de bovenverdieping beschikt over een mooie parketvloer die recent werd opgeschuurd).Tevens is er de mogelijkheid om van de zolder een extra hobbyruimte/slaapkamer te maken. De perceeloppervlakte bedraagt 498m². De bewoonbare oppervlakte van de woning is 158m². De EPC-waarde van de woning is 336, wat resulteert in een energielabel D.

De woning heeft een ruime garage, wat ideaal is voor het parkeren van een auto of het opbergen van spullen. De oriëntatie van de tuin is noordoost, waardoor je gedurende de dag van de zon kunt genieten.

Het huis heeft een karakteristieke uitstraling en de benedenverdieping heeft al een upgrade gehad en is al perfect instapklaar.
Bovendien werd het dak al volledig vervangen en geïsoleerd.

De locatie van de woning is ideaal, met winkels, scholen en openbaar vervoer op korte afstand. Bovendien is de woning gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen.

Kortom, deze woning biedt veel potentieel en is ideaal voor wie op zoek is naar een ruime woning met een garage op een rustige locatie. Met een perceeloppervlakte van 498 m² en een bewoonbare oppervlakte van 158m² is er voldoende ruimte voor het hele gezin.

Meer info bel Mario 0479/895459.


Niet gevonden wat je zocht?

Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu Immo Bongaerts