U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3665 As

Omschrijving

Luxe duplex appartement met 3 slaapkamers, bouwjaar 2008, 170m² bewoonbare oppervlakte.

Dit ruime appartement met drie slaapkamers is gelegen in een duplexgebouw en biedt een comfortabele en moderne leefruimte. Met een bouwjaar van 2008 is het appartement nog steeds in uitstekende staat en voldoet het aan alle hedendaagse woonbehoeften.

De bewoonbare oppervlakte van 170.00 vierkante meter zorgt voor voldoende ruimte voor het hele gezin. De indeling van het appartement is goed doordacht en biedt een optimale benutting van de beschikbare ruimte. De drie slaapkamers zijn ruim en bieden voldoende privacy voor elk gezinslid.
De oriëntatie zorgt ook voor veel natuurlijk licht in het appartement, wat een warme en uitnodigende sfeer creëert.
Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.(ook een carport aan de achterzijde)

De ligging van het appartement is ook ideaal. Het is gelegen in een rustige buurt, maar toch dicht bij alle nodige voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer. Daarnaast zijn er ook verschillende recreatiemogelijkheden in de buurt, zoals parken en sportfaciliteiten.

Kortom, dit appartement met drie slaapkamers, leefruimte, keuken, grote berging, badkamer in een duplexgebouw is de ideale woning voor gezinnen die op zoek zijn naar comfortabele en moderne leefruimte. Met zijn bouwjaar van 2008 en bewoonbare oppervlakte van 170.00 vierkante meter voldoet het aan alle hedendaagse woonbehoeften. Aarzel niet om dit appartement te bezichtigen en te ontdekken of het voldoet aan al uw woonwensen.

Meer info of een bezoek, bel Mario 0479/895459.


Niet gevonden wat je zocht?

Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu Immo Bongaerts