U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3530 Houthalen-Helchteren

Omschrijving

Gerenoveerd appartement met 2 slaapkamers en garage

Dit appartement in Houthalen-Helchteren is onlangs volledig is gerenoveerd in 2021. Met 2 slaapkamers en een bewoonbare oppervlakte van 75 vierkante meter biedt het voldoende ruimte.

Een van de grootste voordelen van dit appartement is de aanwezigheid van een garage. Met een garage is er voldoende parkeergelegenheid voor uw voertuig, wat een groot pluspunt is in een drukke omgeving.

De renovaties die in 2021 zijn uitgevoerd, hebben dit appartement een moderne uitstraling gegeven. De vernieuwde keuken, leefruimte en badkamer zijn voorzien van hoogwaardige afwerkingen en apparatuur, waardoor ze functioneel en stijlvol zijn.

Met een energielabel B is dit appartement ook energiezuinig. Dit betekent dat u kunt genieten van een comfortabele leefomgeving terwijl u tegelijkertijd uw energieverbruik vermindert.

De ligging van dit appartement is ook een groot voordeel. Gelegen in Houthalen-Helchteren, bevindt u zich dicht bij alle voorzieningen die u nodig heeft, zoals winkels, scholen en openbaar vervoer. Bovendien biedt de nabijheid van groene ruimtes en recreatiegebieden u de mogelijkheid om te genieten van de natuurlijke schoonheid van de omgeving.

Kortom, dit gerenoveerde appartement in Houthalen-Helchteren is een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele en energiezuinige woning. Met zijn 2 slaapkamers, garage en moderne afwerkingen is het de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het leven.

Kortom een perfect appartement om zelf te wonen of als investering, meer info bel Mario 0479/895459.


Niet gevonden wat je zocht?

Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu Immo Bongaerts