U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3665 As

Omschrijving

Ruim appartement met 3 slaapkamers en garage.

Dit ruime appartement is gelegen in het centrum van Niel-bij-As en beschikt over een eigen garage. Het appartement heeft 3 slaapkamers en is gebouwd in 1989. Met een bewoonbare oppervlakte van 106m2 biedt dit appartement voldoende ruimte voor een gezin.

Tevens is er een recente keuken en berging. De badkamer beschikt over een douche.
Er is zowel een terras als balkon aan het appartement. Alle ramen zijn voor zien van rolluiken. Het terras is voorzien van een automatische zonneluifel.

Het energieprestatiecertificaat (EPC) van dit appartement is 190, wat resulteert in een energielabel B. Dit betekent dat het appartement een goede energiezuinigheid heeft en comfortabel is om in te wonen.

De ligging van het appartement is ideaal, met winkels, scholen en openbaar vervoer op loopafstand. Daarnaast is er ook een goede verbinding met de snelweg, waardoor het gemakkelijk is om naar andere steden te reizen.

Dit appartement is ideaal voor wie op zoek is naar een ruime en comfortabele woning in het centrum met alle voorzieningen binnen handbereik. Met zijn goede energieprestaties en gunstige ligging is dit appartement zeker een aanrader voor wie op zoek is naar een nieuwe thuis.

Meer info bel Mario 0479/895459.


Niet gevonden wat je zocht?

Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu Immo Bongaerts