U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3665 As

Omschrijving

Modern 2 slaapkamer appartement met ondergrondse parkeerplaats.

Dit moderne appartement biedt een standaard van comfort en luxe die moeilijk te overtreffen is. Gelegen in een rustige buurt, is dit appartement ideaal voor gezinnen of koppels die op zoek zijn naar een plek om te wonen die voldoet aan al hun behoeften. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping, er is een lift aanwezig.

Met twee ruime slaapkamers is er voldoende ruimte voor iedereen om te ontspannen en tot rust te komen. Het bouwjaar van 2018 garandeert dat dit appartement voldoet aan de nieuwste bouwnormen en voorzien is van moderne faciliteiten en hoogwaardige afwerkingen.

Met een bewoonbare oppervlakte van 95m² is er voldoende ruimte om te leven en te genieten van alle comfort die dit appartement te bieden heeft. De grote ramen laten veel natuurlijk licht binnen en bieden een prachtig uitzicht op de omgeving.

Wat betreft energie-efficiëntie, heeft dit appartement een EPC-waarde van 27, wat aangeeft dat het zeer energiezuinig is. Het heeft ook het energielabel A, wat betekent dat het appartement voldoet aan de hoogste normen op het gebied van energiezuinigheid.

Daarnaast is er ook een parkeerplaats en kelderberging beschikbaar, zodat u altijd een plek heeft om uw auto veilig en gemakkelijk te parkeren.

Kortom, dit appartement biedt een comfortabele en moderne leefruimte met alle gemakken die u nodig heeft. Met een bouwjaar van 2018 en een energiezuinig ontwerp, kunt u genieten van een lage energierekening en een milieuvriendelijke levensstijl. Aarzel niet om dit appartement te bezichtigen en ontdek zelf de vele voordelen die het te bieden heeft.

Meer info bel Mario 0479/895459.


Niet gevonden wat je zocht?

Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu Immo Bongaerts