Dorpsplein 12, Oudsbergen

+32 89 23 77 33

CONTACT

Prachtig afgewerkte woning met grote achterbouw

Eindstraat 5 Oudsbergen

 

Prijs

€ 639.000,00

 

Bouwjaar

1993

 

1.019 m²

 

Oudsbergen

 

3

 

2

Beschrijving

PRACHTIG AFGEWERKTE WONING MET GROTE ACHTERBOUW IN OUDSBERGEN
Deze woning is rustig gelegen op een perceel van 10a19ca in het centrum van Opglabbeek (Oudsbergen). De gemeente is qua oppervlakte de grootste van Limburg. Het uitgebreide routenetwerk voor wandelaars, fietsers en ruiters is alom gekend. Voor de kleinsten is er het Joekelbos, één van de populairste natuurlijke speelbossen van Vlaanderen. De autosnelweg in Genk ligt op 10 minuten, dat maakt Opglabbeek vlot bereikbaar.
De woning is door de eigenaar zelf gebouwd in 1993 en heeft prachtig afgewerkte ruimtes met een luxueus wooncomfort. Het achtergelegen werkhuis biedt tal van mogelijkheden voor verschillende activiteiten.

INDELING GELIJKVLOERS
Bij binnenkomst bevinden we ons in de centrale inkomhal met apart gastentoilet. In deze hal met gekaleide baksteen ligt een prachtige vloer uit een kapel van Brugge. De eiken deuren werden door de eigenaar zelf gemaakt uit een eikenboom van zijn grootvader. Zowel de deuren als de trap hebben ze zeer recentelijk laten luchtgommen.
In de gezellige woonkamer met Esdoorn parket is het heerlijk vertoeven. De nieuwe inbouwhaard zorgt hier voor extra gezelligheid. Aansluitend vinden we de keuken met tijdloze uitstraling. De keuken werd door de eigenaar zelf gemaakt met kwaliteitsvolle materialen. Bovendien bevinden alle toestellen (Miele) en kasten zich binnen handbereik.
Verder vindt u op het gelijkvloers de volledig betegelde badkamer met vernieuwde kranen. Deze is voorzien van alle comfort en beschikt over een dubbele lavabo, verlaagd bad en ruime regendouche. Daarnaast is er een wasplaats met veel opbergmogelijkheden.
Door de aanwezigheid van een bureel is het perfect mogelijk om wonen en werken te combineren. Deze functionele ruimte is uitgerust met verschillende maatkasten.

INDELING VERDIEPING
Via de nachthal heeft u toegang tot 3 slaapkamers en een aparte dressing. De masterbedroom is voorzien van een eigen dressing en tv-aansluiting is overal aanwezig. Daarnaast is er nog een toilet met lavabo.

VOLLEDIG ONDERKELDERD
Het volledige huis is onderkelderd en opgedeeld in verschillende ruimtes. De stookolietank van 3200 liter bevindt zich in de kelder en de inpandige garage is te bereiken via een automatische poort aan de achterzijde. Verder werd er ook drijfkracht voorzien.

GROTE ACHTERBOUW
De grote achterbouw/opslagruimte heeft veel mogelijkheden en is voorzien van een automatische poort. Daarnaast is er ook drijfkracht en een apart toilet aanwezig. De zolder is bereikbaar via een vaste trap. Een zelfstandige activiteit is hier perfect mogelijk maar dit gebouw kan eventueel ook gebruikt worden voor andere doeleinden zoals paardenstallen of voor oldtimers.

ONDERHOUDSVRIENDELIJKE TUIN
De volledig aangelegde en omheinde tuin met buitenverlichting is zeer onderhoudsvriendelijk. Er zijn maar liefst 2 terrassen aanwezig waaronder een afgeschermd zonneterras en een terras om te eten met ingebouwde barbecue. Verder is er veel plaats om auto’s te parkeren.

ALGEMENE KENMERKEN WONING
• Houten ramen (Afzelia) met dubbele beglazing
• Alarm voorzien in woning en werkhuis
• 42 zonnepanelen aanwezig
• Dak en muren volledig geïsoleerd
• Volledig nieuw zinkwerk en nieuw lood aan de schouw

Contactpersoon

Rik Bongaerts

Eigenaar Immo Bongaerts

+32 474 18 77 02

rik@immobongaerts.be

Algemeen

Bouwjaar : 1993

Staat : Uitstekend

Bebouwing : Open

Tuin : Ja

Oriëntatie achtergevel : Oost

Terrassen : 2

Garages : Ja

Ligging

Eindstraat 5 Oudsbergen

Winkels nabij : Ja

School nabij : Ja

Openbaar vervoer nabij : Ja

 

 

Energie

EPC  : 188 kWh/m²​

Type verwarming : Stookolie cv

 
Afmetingen

Grondoppervalkte : 1.019 m²

 
Ruimtelijke ordening

Bestemming : Woongebied

Bouwvergunning : Ja

Dagvaarding : Nee

Verkavelingsvergunning : Nee

Voorkooprecht : Nee

 

 

Stedenbouwkundige info

Kadaster sectie : B

Kadaster nummer : 278E2

Kadaster oppervlakte : 10a19ca

Bodemattest : Ja