U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

3660 Opglabbeek

Omschrijving

Moderne woning in het centrum van Opglabbeek met 3 slaapkamers.

Deze prachtige recente woning is gelegen in het rustige Opglabbeek en is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een ruime en moderne woning. Met een perceeloppervlakte van 608m2 biedt de woning voldoende ruimte voor een mooie tuin waar de kinderen kunnen spelen en waar je heerlijk kunt genieten van de zon.

De woning beschikt over 3 slaapkamers, waardoor er voldoende ruimte is voor het hele gezin. Daarnaast is de woning in 2021 gebouwd, waardoor deze voldoet aan de nieuwste bouwnormen en voorzien is van moderne gemakken. Met een bewoonbare oppervlakte van 180m2 is er ook binnen voldoende ruimte om comfortabel te leven.

Indeling: inkom, toilet, bureel, leefruimte met open keuken en berging. Op de bovenverdieping bevinden zich 3 mooie slaapkamers en badkamer.

Wat betreft energiezuinigheid zit je met deze woning helemaal goed, want deze beschikt over een energielabel A. Dit betekent dat de woning zeer energiezuinig is, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

De tuin is gelegen op het oosten, waardoor je 's ochtends heerlijk kunt genieten van de opkomende zon en 's avonds kunt genieten van de laatste zonnestralen. De oriëntatie van de tuin zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten van de tuin en het buitenleven.

Kortom, deze woning in Opglabbeek biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en modern gezinsleven. Met voldoende ruimte binnen en buiten, een energiezuinig karakter en een moderne uitstraling is deze woning zeker een bezichtiging waard.

Deze woning wordt verkocht onder registratie (3 procent) voor rechthebbenden.

Meer info bel Mario 0479/895459.


Niet gevonden wat je zocht?

Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf je in
Terug naar boven
Sluit menu Immo Bongaerts