Appartement
€ 214.000

29691 Manilva Spanje
    • delen

Omschrijving Ref.: 5274123

Welkom bij Pure South . 

In het mooie Manilva is de volgende Fase van Pure South gelanceerd, de appartementen profiteren van het prachtige uitzicht. De laagbouw bestaat uit begane grond , eerste verdiep en penthouse -units met royale privé tuinen en terrassen op het zuiden; perfect om te genieten van de lange zwoele avonden die volgen met de spectaculaire zonsondergangen.

Grote glazen schuiframen zorgen voor een naadloze verbinding tussen binnen- en buitenruimte. Een volledig uitgeruste moderne keuken. De slaapkamers zijn voorzien van inbouw garderobe en en-suite een badkamer ingericht met kwalitatieve materialen. 

Alle appartementen incl. garagestaanplaats en berging

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.Uw contact

Vragen over deze eigendom ref: 5274123
contact

Details van het pand

Financieel

Prijs
€ 214.000,00

Gebouw

Nieuwbouw
Ja
Staat
Nieuw

Meer info over deze eigendom

Bedankt voor je bericht, we contacteren je zo spoedig mogelijk.
Er was een probleem bij het versturen van het formulier, gelieve opnieuw te proberen.

U moet de algemene voorwaarden aanvaarden om dit bericht te kunnen verzenden

(*) Gelieve de verplichte velden in te vullen.